بسته بندی:
برای جلوگیری از آسیب وسایل شکستنی، استفاده از مهارکنندههای مناسب مثل نایلون حبابدار، روزنامه، سلفون یا یونولیت مفید خواهد بود. دور تمام ظروف و وسایل شکستنی پلاستیکهای حبابدار یا روزنامه بپیچید.
در مرحله بعد آنها را در کارتنهای با اندازه مناسب قرار دهید. طوری که در جای خود ثابت باشند و امکان جابه جایی آنها به کمترین حد ممکن برسد. اگر ظروف فضای باز داشته باشند با جابه جای کارتن احتمال برخورد آنها به یکدیگر و شکسته شدن بالا میرود.
پس تا حد امکان فاصله بین ظروف را با کمک روزنامه باطله یا محافظهای حبابدار پر کنید تا فضای خالی بین آنها باقی نماند. علاوه بر آن نوشتن کلمه شکستنی بر روی کارتنها تاثیر زیادی در حمل آنها با دقت بالا توسط کارگران دارد.
طریقه بستهبندی یخچال
اولین و مهمترین مورد در خصوص بستهبندی یخچال خالی کردن محتویات درون و شستن کامل آن است. پس از این کار تمامی کشوها و درب یخچال با چسبی که تهیه کردهاید چسبانده میشود. علاوه بر آن کابل نیز باید جمع شده و با چسب به بدنه یخچال چسبانده شود. برای جلوگیری از ماندن اثر چسب بر روی وسایل می توانید با کمک طناب آنها را ثابت کنید و برای جمع کردن سیم وسایل از بست های کمربندی استفاده کنید. سپس دور تا دور یخچال با محافظ حبابدار به صورت محکم بسته بندی میشود. با انجام تمامی این کارها میتوانید یخچال خود را با خیال راحت جابهجا کنید.
طریقه بستهبندی ماشین لباس شویی و ظرف شویی
ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی از جمله وسایل برقی حساس و گران هستند. برای بسته بندی کردن این وسایل، قبل از هر چیزی شلنگ و لولههای این دو وسیله باید جدا و جمعآوری شوند. پس از آن به کمک پلاستیک حبابدار کل بدنه دستگاه پوشانده شده و با چسب ثابت نگه داشته میشود. دقت کنید تا پلاستیک حبابدار در تمامی گوشهها و مناطق حساس قرار داده شود. این کار باعث می شود که وسایل در حین جابه جا دچار خراش یا ضرب دیدگی نشوند.
طریقه بستهبندی وسایل حساس و شکستنی
اغلب افراد در طول اسباب کشی با شکسته شدن یک یا چند تا از ظروف خود مواجه میشوند. تنها چاره برای جلوگیری از این موضوع استفاده از مهار کنندههای مناسب مثل نایلون حبابدار، روزنامه، سلفون ، یا یونولیت است. دور تمامی ظروف و وسایل شکستنی پلاستیکهای حبابدار یا روزنامه بپیچید. در مرحله بعد آنها را در کارتنهای با قطع مناسب قرار دهید. طوری که در جای خود ثابت باشند و امکان جابه جایی آنها به کمترین حد ممکن برسد. اگر ظروف فضای باز داشته باشند با جابه جای کارتن احتمال برخورد آنها به یکدیگر و شکسته شدن بالا میرود. پس تا حد امکان فاصله بین ظروف را با کمک روزنامه باطله و یا محافظهای حبابدار پر کنید تا فضای خالی بین آنها باقی نماند. علاوه بر آن نوشتن کلمه شکستنی بر روی کارتنها تاثیر زیادی در حمل آنها با دقت بالا توسط کارگران دارد.
طریقه بستهبندی تلویزیون
تلویزیون از دیگر وسیلههای مهم منزل است که در اسبابکشی با حساسیت بالایی باید جابهجا گردد. برای بستهبندی آن استفاده از محافظ حبابدار الزامی است. با پیچیدن آن دور تا دور تلویزیون مانع از اعمال ضربه و شکستگی در تلویزیون خواهید بود. توجه داشته باشید که محافظ حبابدار بعد از اتمام کار باید چسب زده شود تا حین اسبابکشی مشکلی پیش نیاید.
طریقه بستهبندی مبلمان
حتما در خرید پلاستیک حبابدار برای اسباب کشی متراژ مبلمان خود را نیز در نظر بگیرید. اگر نگران کنده شدن رنگ چوب و شکستن پایههای مبلمان خود هستید این کار کمک بزرگی برای سالم ماندن وسیلههای شما در حین جابه جایی خواهد کرد. پلاستیک حبابدار را دور تا دور پایه میز و مبلهای خود پیچیده و با چسب نواری پهن آنها را محکم کنید. با این روش هم وسایل آسیب نمی بینند و هم در طول جابه جایی کثیف نخواهند شد.